+31 6 30 40 35 26

Over Johan

BEN JE BENIEUWD WAT JOHAN VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Schildersbedrijf Johan staat garant voor kwaliteit, expertise, hoogwaardig schilderwerk, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid.

30 jaar ervaring

Precisiewerk

Vakwerk

Hoge kwaliteit

Schildersbedrijf Johan wordt gerund Johan zelf en is gevestigd in Amstelveen. Met meer dan 30 jaar aan ervaring heeft Johan elk soort schilderklus als eens uitgevoerd en zorgt ervoor dat de klus altijd netjes wordt opgeleverd waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Johan vindt dat schilderen een ware ambacht is, en dankzij zijn uitgebreide ervaring en het gebruik van de nieuwste technieken, kan Johan duurzame en hoogwaardige schildersresultaten garanderen.

Johan’s schilderprojecten omvatten zowel binnen- als buitenschilderwerk, onderhoudswerk, behang / scan plakken, sauswerk en klein klus en timmerwerk. Dus ben je op zoek naar een gepassioneerde schilder die echt liefde voor het vak heeft. En zich daarnaast onderscheidt in de kwaliteit die geleverd wordt? Neem contact op met Johan of vraag een offerte aan. Binnen twee weken is jouw schilderklus netjes en hoogwaardig afgerond.

Recent
opgeleverde projecten

Rodenbachlaan Uithoorn

Bekijk dit project

Rodenbachlaan Uithoorn

Bekijk dit project

Matrice uitvaartbegeleiding Schiedam

Bekijk dit project

Matrice uitvaartbegeleiding Schiedam

Bekijk dit project

Persoonlijk advies of offerte aanvragen?