+31 6 30 40 35 26

Schildersbedrijf Johan: jouw lokale schilder in Amstelveen

Ben je op zoek naar een schilder in Amstelveen voor binnenschilderwerken of buitenschilderwerken of andere klein kluswerkzaamheden? Schilderbedrijf Johan is jouw lokale partner. Johan heeft ruim 30 jaar schilder ervaring en biedt schilderwerken aan in de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Ben je benieuwd wat Johan voor jou kan betekenen?

Waarom klanten kiezen voor Johan

30 jaar ervaring

Precisiewerk

Vakwerk

Hoge kwaliteit

Voor al je klus- en schilderwerk in Amstelveen

Elke woning in Amstelveen, of het nu in Westwijk, Elsrijk, Middenhoven of het Stadshart is, verdient een frisse, nieuwe verflaag. Hier kun je voor kiezen als je al jaren in een huis woont en je jouw huis een nieuwe uitstraling wil geven, maar zeker als je gaat verhuizen naar een ander huis! Het geeft een lekker gevoel als je gehele (nieuwe) huis wordt voorzien van een nieuwe verflaag. Dit kan zowel binnenshuis of buitenshuis. Voor een gegarandeerd strak en mooi resultaat is schildersbedrijf Johan jouw specialist om je huis tot nieuw leven te brengen.

De lokale schilder in de regio

Johan gaat geen schilderklus uit de weg en zorgt een naadloos en strak resultaat waar je jarenlang plezier van hebt. Hoewel je er voor kunt kiezen om zelf te schilderen, is het in de meeste gevallen mooier als je het door een specialist laat doen. Bovendien neemt schilderen veel tijd in beslag als je het op de juiste manier wil doen. Van netjes afplakken tot geen druppels op de muren, daar kun je vanuit gaan als je kiest voor de schilder Johan. Wij onderscheiden ons door projecten en schilderwerken altijd weer netjes en schoon achter te laten. Klinkt dit perfect voor jouw woning in Amstelveen? Neem contact op.

Professionele Schildersdiensten in Amstelveen: kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Wij vinden dat schilderwerk altijd netjes en goed moet gebeuren. Wij gebruiken duurzame schildermaterialen en verf van de hoogste kwaliteit. Het kiezen van een professioneel schildersbedrijf uit Amstelveen brengt meerdere voordelen met zich mee voor jezelf en jouw woning:

  • Kwaliteit en vakmanschap staat voorop. Johan weet dankzij zijn jarenlange ervaring precies welke verven, materialen en technieken gebruikt moeten worden voor verschillende oppervlakken. Dit leidt altijd tot een stijlvol resultaat met een prachtige afwerking.
  • Door Johan zijn jarenlange ervaring en het gebruik van talloze kleuren verf in verschillende combinaties. Geeft Johan altijd advies als je niet helemaal zeker bent over de specifieke kleuren die op de muren wil aanbrengen. Johan kan kleurencombinaties adviseren om de sfeer en de algehele uitstraling van de specifieke ruimte te verbeteren.
  • Omdat schilderen een tijdrovende klus kan zijn, kun je ervoor kiezen om een professioneel schildersbedrijf te kiezen. Johan ontneemt jou alle zorgen en zorgt ervoor dat de gehele opdracht netjes wordt opgeleverd. Iets waar je zeker geen spijt van zult krijgen.

Wanneer er een grootte oppervlakte geschilderd moet worden of de buitenkant van een bedrijf? Ook dan ben je bij Schildersbedrijf Amstelveen aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste materialen en benodigdheden om het pand binnen aan de binnenkant en buitenkant te voorzien van een nieuwe verflaag.

Hoe werkt Johan

Aanvraag

Locatiebezoek

Offerte

Akkoord

Geschilderd binnen 2 weken

Ervaringen van onze klanten

loes wolleswinkel
loes wolleswinkel
26 Januari 2024
Schildersbedrijf Johan heeft de afgelopen dagen mijn woonkamer geschilderd (sorry Johan, 'gesaust') zowel het plafond als de muren. Het ziet er echt picobello uit! Johan is punctueel, precies en een prettig mens, ik ben heel blij met zijn werk en zou hem iedereen aanbevelen.
Mark Mantel
Mark Mantel
21 Januari 2024
Duidelijk te zien dat Johan al 10tallen jaren ervaring heeft, heeft bij ons in Harmelen geweldig werk verricht en door aan het begin alles door te spreken waar hij met goede suggesties kwam is het resultaat beter geworden dan ik had kunnen hopen. Verder ook een zeer aardige man die meedenkt, en ook een passie voor zijn vak heeft
Anneke Wouters-Veenstra
Anneke Wouters-Veenstra
18 Januari 2024
Beste mensen, Johan heeft onze beneden woning geverft en het was top. Mooi strak en werkt schoon en snel , zeer tevreden ! Tevens ook de deuren geverft echt een topper.
andre altink
andre altink
14 Januari 2024
Schilder Johan heeft ons huis behangen , super strak super bedankt. Beste service ooit. Vriendelijk bedankt
e.r. smit
e.r. smit
6 Januari 2024
Johan heeft mijn garagedeur opgeknapt en weer als nieuw in de verf gezet. Vakwerk.
Arjan Van cleef
Arjan Van cleef
3 Januari 2024
Top schilder!! Voor binnen en buiten werk! Goede service!!
R Piké
R Piké
14 December 2023
Johan schildert al jaren ons huis en ons bedrijfspand in Amstelveen.
Priscilla Kimberly
Priscilla Kimberly
7 December 2023
Erg tevreden met schilder Johan, heeft onze hele woning geschilderd. Voor onze nieuwe woning hebben wij opnieuw Johan ingeschakeld.
Mike
Mike
28 November 2023
Ik zocht een betrouwbaar schildersbedrijf uit Amstelveen voor de wanden, kozijnen en deuren van mijn appartement. Terechtgekomen bij Johan en het contactformulier ingevuld. Hij belde mij dezelfde avond nog op voor een afspraak. Blij met de snelle communicatie en het afgeleverde werk! Nogmaals bedankt Johan!

Recent
opgeleverde projecten

Rodenbachlaan Uithoorn

Bekijk dit project

Rodenbachlaan Uithoorn

Bekijk dit project

Matrice uitvaartbegeleiding Schiedam

Bekijk dit project

Matrice uitvaartbegeleiding Schiedam

Bekijk dit project

Amsterdamseweg Amstelveen

Bekijk dit project

Amsterdamseweg Amstelveen

Bekijk dit project

Vraag & antwoord: Schilder Amstelveen

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een schilderklus in Amstelveen?

Elke schilderklus is uniek. Hierdoor is het lastig om een goede inschatting te geven van de kosten. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het project en de specifieke eisen. Neem contact op of vul het offerteformulier voor meer informatie en een offerte op maat.

Hoelang duurt een gemiddeld schilderproject?

De duur hangt af van de omvang en complexiteit van het project. Een kleine kamer kan binnen één of twee dagen worden geschilderd, terwijl grotere projecten of volledige huizen een week of langer kunnen duren. Wanneer er een akkoord is bereikt, zorgen wij er altijd voor dat de klus binnen twee weken is geschilderd.

Persoonlijk advies of offerte aanvragen?