+31 6 30 40 35 26

Schildersbedrijf Johan: Jouw lokale schilder in Aalsmeer

Wanneer je een schilder nodig hebt in Aalsmeer voor binnen of buiten, of voor andere verfklussen, dan kan je rekenen op Schilderbedrijf Johan. Johan heeft ruim 30 jaar ervaring en levert hoogwaardig werk voor een nette en eerlijke prijs. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op of vul het offerteformulier in.

Ben je benieuwd wat Johan voor jou kan betekenen?

Waarom klanten kiezen voor Johan

30 jaar ervaring

Precisiewerk

Vakwerk

Hoge kwaliteit

Voor al je klus- en schilderwerk in Aalsmeer

Aalsmeer, prachtig gelegen aan de Westeinderplassen en bekend om zijn bloemen, is een heerlijke plek om te wonen. Of je nu in een ouder huis in het centrum woont of in een moderner huis in Oosteinde, Hornmeer, Stommeer of Nieuw-Oosteinde. Johan vindt dat elk huis goed onderhouden moet worden. Van zowel van de binnenkant als van buitenkant, inclusief het schilderwerk. Wanneer je ervoor kiest om de binnen- of de buitenkant van je huis te laten schilderen, ziet je woning er niet alleen beter uit, maar is het ook beschermd tegen de Nederlandse weersomstandigheden.

De lokale schilder in de regio

Veel huizen in Aalsmeer kunnen een verse verflaag gebruiken. Dit is een slimme zet als je al jaren in je woning woont en toe bent aan vernieuwing. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je woning te laten schilderen als een nieuw huis in het dorp verhuist. Een huis dat pas geschilderd is, geeft een goed gevoel en je bepaalt zelf het nieuwe uiterlijk van de woning. Voor kwalitatief schilderwerk kun je terecht bij schildersbedrijf Johan. Johan zorgt er altijd voor dat alles strak, schoon en netjes is na afloop van de schilderwerkzaamheden. Zoek je een schilder voor je woning in Aalsmeer? Neem contact op en de schilderklus wordt binnen twee weken uitgevoerd!

Professionele Schildersdiensten in Aalsmeer: kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

‘Goed schilderwerk is duurzaam schilderwerk’, dat is het motto dat Johan hanteert. Johan vindt dat schilderwerk altijd netjes en goed moet gebeuren. Dit garandeert Johan ook tijdens elke schilderklus. Er wordt gebruikgemaakt van duurzame schildermaterialen en hoge kwaliteit verf. Ook brengt het meerdere voordelen met zich mee als je kiest voor een professioneel schildersbedrijf:

  • Het kost jou geen tijd.
  • Johan geeft altijd vrijblijvend advies voor het kiezen van de juiste kleuren voor je muren. Johan weet welke kleuren mooi bij elkaar passen en geeft hier altijd eerlijk advies over, zodat elke kamer of ruimte in je huis er beter uit gaat zien.
  • Schilderen is een vak apart, vereist expertise en kost tijd om het goed te doen. Met ruim 30 jaar ervaring is het verstandig om Johan in te schakelen. Johan staat ervoor garant dat alles netjes afgeleverd wordt en waar je jarenlang van kunt genieten.
  • Johan levert altijd werk van topkwaliteit. Dankzij zijn ervaring weet Johan precies welke verf, materialen en technieken het beste zijn om alles er mooi en strak uit te laten zien. Zo ziet het eindresultaat er altijd goed uit.
 

Moet er een groot oppervlak geschilderd worden of de buitenkant van een bedrijf? Dan kun je terecht bij Schildersbedrijf Aalsmeer. Johan heeft alle materialen en gereedschappen die nodig zijn om het gebouw zowel van binnen als van buiten van een nieuwe verflaag te voorzien.

Hoe werkt Johan

Aanvraag

Locatiebezoek

Offerte

Akkoord

Geschilderd binnen 2 weken

Ervaringen van onze klanten

loes wolleswinkel
loes wolleswinkel
26 Januari 2024
Schildersbedrijf Johan heeft de afgelopen dagen mijn woonkamer geschilderd (sorry Johan, 'gesaust') zowel het plafond als de muren. Het ziet er echt picobello uit! Johan is punctueel, precies en een prettig mens, ik ben heel blij met zijn werk en zou hem iedereen aanbevelen.
Mark Mantel
Mark Mantel
21 Januari 2024
Duidelijk te zien dat Johan al 10tallen jaren ervaring heeft, heeft bij ons in Harmelen geweldig werk verricht en door aan het begin alles door te spreken waar hij met goede suggesties kwam is het resultaat beter geworden dan ik had kunnen hopen. Verder ook een zeer aardige man die meedenkt, en ook een passie voor zijn vak heeft
Anneke Wouters-Veenstra
Anneke Wouters-Veenstra
18 Januari 2024
Beste mensen, Johan heeft onze beneden woning geverft en het was top. Mooi strak en werkt schoon en snel , zeer tevreden ! Tevens ook de deuren geverft echt een topper.
andre altink
andre altink
14 Januari 2024
Schilder Johan heeft ons huis behangen , super strak super bedankt. Beste service ooit. Vriendelijk bedankt
e.r. smit
e.r. smit
6 Januari 2024
Johan heeft mijn garagedeur opgeknapt en weer als nieuw in de verf gezet. Vakwerk.
Arjan Van cleef
Arjan Van cleef
3 Januari 2024
Top schilder!! Voor binnen en buiten werk! Goede service!!
R Piké
R Piké
14 December 2023
Johan schildert al jaren ons huis en ons bedrijfspand in Amstelveen.
Priscilla Kimberly
Priscilla Kimberly
7 December 2023
Erg tevreden met schilder Johan, heeft onze hele woning geschilderd. Voor onze nieuwe woning hebben wij opnieuw Johan ingeschakeld.
Mike
Mike
28 November 2023
Ik zocht een betrouwbaar schildersbedrijf uit Amstelveen voor de wanden, kozijnen en deuren van mijn appartement. Terechtgekomen bij Johan en het contactformulier ingevuld. Hij belde mij dezelfde avond nog op voor een afspraak. Blij met de snelle communicatie en het afgeleverde werk! Nogmaals bedankt Johan!

Recent
opgeleverde projecten

Rodenbachlaan Uithoorn

Bekijk dit project

Rodenbachlaan Uithoorn

Bekijk dit project

Matrice uitvaartbegeleiding Schiedam

Bekijk dit project

Matrice uitvaartbegeleiding Schiedam

Bekijk dit project

Amsterdamseweg Amstelveen

Bekijk dit project

Amsterdamseweg Amstelveen

Bekijk dit project

Vraag & antwoord: Schilder Aalsmeer

Hoe lang duurt het om een huis in Aalsmeer te laten schilderen?

De tijd die nodig is voor het schilderen van een huis wordt bepaald door hoe groot het huis is en hoeveel werk er moet gebeuren. Wanneer je contact opneemt, komt Johan langs om te kijken en geeft hij een goede schatting van de duur van de schilderwerkzaamheden. Vervolgens krijg je een offerte op maat.

Wat kost een schilder in Aalsmeer?

De kosten variëren afhankelijk van het project. Schildersbedrijf Johan stuurt altijd een vrijblijvende offerte.

Persoonlijk advies of offerte aanvragen?