+31 6 30 40 35 26

Schildersbedrijf Johan: Jouw lokale schilder in Uithoorn

Zoek je een schilder in Uithoorn voor binnenschilderwerken, buitenschilderwerken of ander schilderwerk? Schilderbedrijf Johan staat voor je klaar. Met meer dan 30 jaar ervaring zorgt Johan voor topkwaliteit schilderwerk tegen een eerlijke prijs. Vraag de offerte of neem contact op voor meer informatie.

Ben je benieuwd wat Johan voor jou kan betekenen?

Waarom klanten kiezen voor Johan

30 jaar ervaring

Precisiewerk

Vakwerk

Hoge kwaliteit

Voor al je klus- en schilderwerk in Uithoorn

Uithoorn, een prachtig dorp aan de Amstel met een unieke uitstraling. Of je nu in een karakteristiek huis woont in het oude dorpscentrum of in een moderner huis in Thamerdal, Zijdelwaard, Legmeer of Meerwijk. De huizen in deze wijken, elk met hun eigen charme en bouwstijl, dragen bij aan de unieke sfeer van het dorp. Net als in andere plaatsen zoals Amstelveen of Aalsmeer, hebben deze huizen in Uithoorn zowel van binnen als van buiten onderhoud nodig, waaronder ook schilderwerk. Het schilderen van de binnen- en buitenkant van jouw woning helpt niet alleen om het er goed uit te laten zien, maar beschermt je woning ook tegen het weer.

De lokale schilder in de regio

Bijna elk huis kan wel een nieuwe laag verf gebruiken. Dit is een goed idee als je al lang in je huis woont en iets nieuws wil, maar ook als je naar een ander huis in het dorp verhuist! Een nieuw geschilderd huis voelt fijn en je kunt zelf kiezen hoe het eruit komt te zien. Voor mooi en netjes schilderwerk moet je bij schildersbedrijf Johan zijn. Johan zorgt er bovendien altijd voor dat alles netjes en schoon wordt opgeleverd als het werk klaar is. Is dit wat je zoekt voor je huis in Uithoorn? Neem contact op! 

Professionele Schildersdiensten in Uithoorn: kwaliteit en vakmanschap gegarandeerd

Johan vindt dat schilderwerk altijd netjes en goed moet gebeuren. Daarom wordt er altijd gebruikgemaakt van duurzame schildermaterialen en verf van de hoogste kwaliteit. Het kiezen van een professioneel schildersbedrijf uit Uithoorn brengt meerdere voordelen met zich mee voor jezelf en jouw woning:

  • Johan zorgt altijd voor topkwaliteit omdat hij heel veel weet van schilderen. Johan weet door zijn ervaring wat de beste verf, materialen en manieren van schilderen zijn om alles mooi en strak te maken. Hierdoor ziet het werk er altijd mooi en netjes uit.
  • Met zijn ervaring en veel verschillende kleuren verf kan Johan je goed adviseren over welke kleuren je het beste op je muren kunt verven. Johan geeft altijd eerlijk advies over welke kleuren goed bij elkaar passen om de kamer (of andere ruimte in het huis) er beter uit te laten zien.
  • Goed schilderen kost tijd, dus het is slim om voor een specialist te kiezen. Johan regelt alles voor je en zorgt dat alles netjes wordt gedaan en opgeleverd. Daar krijg je geen spijt van.
  • Kost jou geen tijd en energie.
 

Wanneer er een grootte oppervlakte geschilderd moet worden of de buitenkant van een bedrijf? Ook dan ben je bij Schildersbedrijf Uithoorn aan het juiste adres. Johan beschikt over de juiste materialen en benodigdheden om het pand binnen aan de binnenkant en buitenkant te voorzien van een nieuwe verflaag.

Hoe werkt Johan

Aanvraag

Locatiebezoek

Offerte

Akkoord

Geschilderd binnen 2 weken

Ervaringen van onze klanten

loes wolleswinkel
loes wolleswinkel
26 Januari 2024
Schildersbedrijf Johan heeft de afgelopen dagen mijn woonkamer geschilderd (sorry Johan, 'gesaust') zowel het plafond als de muren. Het ziet er echt picobello uit! Johan is punctueel, precies en een prettig mens, ik ben heel blij met zijn werk en zou hem iedereen aanbevelen.
Mark Mantel
Mark Mantel
21 Januari 2024
Duidelijk te zien dat Johan al 10tallen jaren ervaring heeft, heeft bij ons in Harmelen geweldig werk verricht en door aan het begin alles door te spreken waar hij met goede suggesties kwam is het resultaat beter geworden dan ik had kunnen hopen. Verder ook een zeer aardige man die meedenkt, en ook een passie voor zijn vak heeft
Anneke Wouters-Veenstra
Anneke Wouters-Veenstra
18 Januari 2024
Beste mensen, Johan heeft onze beneden woning geverft en het was top. Mooi strak en werkt schoon en snel , zeer tevreden ! Tevens ook de deuren geverft echt een topper.
andre altink
andre altink
14 Januari 2024
Schilder Johan heeft ons huis behangen , super strak super bedankt. Beste service ooit. Vriendelijk bedankt
e.r. smit
e.r. smit
6 Januari 2024
Johan heeft mijn garagedeur opgeknapt en weer als nieuw in de verf gezet. Vakwerk.
Arjan Van cleef
Arjan Van cleef
3 Januari 2024
Top schilder!! Voor binnen en buiten werk! Goede service!!
R Piké
R Piké
14 December 2023
Johan schildert al jaren ons huis en ons bedrijfspand in Amstelveen.
Priscilla Kimberly
Priscilla Kimberly
7 December 2023
Erg tevreden met schilder Johan, heeft onze hele woning geschilderd. Voor onze nieuwe woning hebben wij opnieuw Johan ingeschakeld.
Mike
Mike
28 November 2023
Ik zocht een betrouwbaar schildersbedrijf uit Amstelveen voor de wanden, kozijnen en deuren van mijn appartement. Terechtgekomen bij Johan en het contactformulier ingevuld. Hij belde mij dezelfde avond nog op voor een afspraak. Blij met de snelle communicatie en het afgeleverde werk! Nogmaals bedankt Johan!

Recent
opgeleverde projecten

Rodenbachlaan Uithoorn

Bekijk dit project

Rodenbachlaan Uithoorn

Bekijk dit project

Matrice uitvaartbegeleiding Schiedam

Bekijk dit project

Matrice uitvaartbegeleiding Schiedam

Bekijk dit project

Amsterdamseweg Amstelveen

Bekijk dit project

Amsterdamseweg Amstelveen

Bekijk dit project

Vraag & antwoord: Schilder Uithoorn

Hoe lang duurt het om een huis in Uithoorn te laten schilderen?

De tijd die nodig is voor het schilderen van een huis wordt bepaald door hoe groot het huis is en hoeveel werk er moet gebeuren. Wanneer je contact opneemt, komt Johan langs om te kijken en geeft hij een goede schatting van de duur van de schilderwerkzaamheden. Vervolgens krijg je een offerte op maat.

Kan ik bij een schilder in Uithoorn terecht voor advies over kleurgebruik?

Ja, schilders in Uithoorn, waaronder Schildersbedrijf Johan geeft altijd advies over de beste kleurencombinaties voor de specifieke ruimte.

Persoonlijk advies of offerte aanvragen?